Släktforskning


Webben handlar om att leta efter avlidna och levande släktingar på nätet. Se även Släkten Bratt från Brattfors med besläktade familjer

Registrering

Användarvillkor 2017-08-11

Genom att registrera dig, läsa eller ändra uppgifter som endast är tillgängliga för registrerade användare godkänner du dess villkor. Du kan när som helst avanmäla dig som användare, varvid de uppgifter du registrerad anonymiseras genom att namn, epostadress och andra uppgifter som kan identifiera dig ersätts med en kod. Avanmälan sker per epost till hibratt@gmail.com.

När du har registrerat dig sänder systemet ett mail till dig med en länk som du ska klicka på för att verifiera att epostadressen är riktig. Därefter kan du logga in på systemet. En användare måste ha en unik epostadress.

Bekräftelse av epostadressen

För att inte någon annan ska kunna registrera din epostadress så sänder systemet ett brev till epostadressen så att du kan bekräfta adressen.

Avsändare av detta bekräftelsebrev är för närvarande hibratt@gmail.com via manu33.manufrog.com. OBS att brevet kan hamna i skräpmappen. Senare får systemet egna epostadresser.


Det går fn inte att registera sig som användare pga av omläggning av denna rutin.


Hans Iwan Bratt. epost: hibratt@gmail.com.
Användarvillkor per 2017-08-11 Förslag på förbättringar